počet položiek: 0 0,00 €

XYZ Racing

Firma XYZ bola založená na Taiwane už v roku 1998. Od začiatku sa sústredila na výrobu kompletne nastaviteľných podvozkov, uloženie, ramien, tlmičov a brzdových kitov, to všetko vo svojej výrobnej hale stojaci na 150.000 metroch štvorcových, kde je kompletný výrobný a testovacie príslušenstvo. vďaka veľkému nasadeniu špičkových vývojových pracovníkov sa vo veľmi krátkej dobe prepracovala medzi najkvalitnejšie výrobcu podvozkov a brzdových systémov a to ako pre športové, tak pre závodné automobily najrôznejších aj tých najprestížnejších značiek na celom svete vrátane najväčších trhov v Japonsku, USA a teraz aj aktívne v Európe .

Zamestnáva len kvalitné kvalitne vyškolený personál na výrobu jednotlivých komponentov. Pri vývoji spolupracuje s radom pretekárskych tímov vrátane účastníkov šampionátu WTCC. Táto spolupráca jej umožňuje sústavné testovanie v tých najnáročnejších podmienkach závodného nasadenia. Poskytuje teda zákazníkom lepšiu kvalitu za porovnateľné ceny konkurencie. Kvôli overeniu svoje kvality sa dokonca rozhodla a úspešne testovala svoje výrobky v tíme Alfa Romeo v seriáli WTCC a ACSCA v rokoch 2006 a 2007.

Použité materiály, ale aj obrábacie práce, povrchové úpravy a hlavne finálna prísna kontrola, sú na špičkovej úrovni, čo pomohlo výrobcovia získať a plniť normu ISO 9001 vrátane firemnej TUV certifikácie.

Počiatok výroby: 1998
Počet zamestnancov: 120 ľudí
Kapitál činí: 11.000.000 USD
Výrobná plocha: 150.000 metrov štvorcových

!_vyberu odpovida prilis mnoho polozek. vyberte prosim podkategorii._!